+30 211 7051841

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μία (1) υποτροφία για το full time πρόγραμμα του MBA International Program.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MBA International αποτελεί ένα από τα κορυφαία μεταπτυχιακά προγράμματα στη Διοικητική των Επιχειρήσεων στον ευρωπαϊκό χώρο, καταλαμβάνοντας επί σειρά ετών σημαντικές θέσεις σε διεθνείς κατατάξεις. Προσφέρεται από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το πρώτο και σημαντικότερο εκπαιδευτικό ίδρυμα της Ελλάδας στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, και έχει λάβει διεθνή πιστοποίηση ποιότητας από τον Οργανισμό ΑΜΒΑ (Association of MBAs).

Το πρόγραμμα διδάσκεται εξ ολοκλήρου στα Αγγλικά και σ' αυτό συμμετέχουν φοιτητές από περισσότερες από 20 χώρες. Σ' αυτό διδάσκουν, πλην των καθηγητών του ΟΠΑ, σπουδαίοι επισκέπτες καθηγητές από χώρες, όπως η Αμερική, ο Καναδάς, η Αγγλία, η Γαλλία, η Ινδία, η Κίνα κ.ά., ενώ προσφέρονται ειδικά μαθήματα για επιμέρους αγορές. Αυτά τα δεδομένα και μια σειρά άλλες πρωτοβουλίες δημιουργούν ένα διεθνοποιημένο περιβάλλον στο οποίο ενθαρρύνεται η ανάπτυξη της εξωστρέφειας και η ευαισθητοποίηση των φοιτητών σε σχέση με τα δρώμενα στις διεθνείς αγορές.

Το πρόγραμμα εξελίσσεται συνεχώς, ακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις και ανταποκρινόμενο δυναμικά στις ανάγκες των φοιτητών τους και τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς. Οι προσφερόμενες πέντε κατευθύνσεις (Majors in Finance, Marketing & Strategy, International Business, Innovation & Entrepreneurship, Technology, Logistics & Operations), καθώς και ένας εντυπωσιακός κατάλογος από περισσότερα από 30 μαθήματα επιλογής, δίνουν τη δυνατότητα στους φοιτητές να προσαρμόσουν το πτυχίο στις δικές τους ανάγκες και τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα. Παράλληλα, οι σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας (π.χ. business games, role playing, executive lectures κλπ) σε συνδυασμό με τις εργασίες εφαρμογής (immersion projects), μετουσιώνουν σε πράξη τις διδασκόμενες θεωρίες.

Οι επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων διευρύνονται δυναμικά -εκτός των άλλων και- με τη συμβολή του δραστήριου Career Office του Προγράμματος, το οποίο διατηρεί στενή συνεργασία με περισσότερες από 160 ελληνικές και διεθνείς εταιρείες. Οι φοιτητές του MBA International διατηρούν και μετά την αποφοίτησή τους στενές σχέσεις με το Πρόγραμμα και το Πανεπιστήμιο, μέσω του δυναμικού συλλόγου αποφοίτων του Προγράμματος (I-MBA Alumni Association), ο οποίος στηρίζει και προωθεί τα μέλη του με μια σειρά δραστηριότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος www.imba.aueb.gr.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων έως 31 Μαΐου 2017

Προκειμένου να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και να υποβάλετε την υποψηφιότητά σας θα πρέπει να συμπληρώσετε καταλλήλως και αναλόγως τόσο την προβλεπόμενη εδώ αίτηση στην Equal Society όσο και την απαιτουμένη από το εκπαιδευτικό ίδρυμα σχετική αίτηση (εδώ).

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter