+30 211 7051841

ΒCA Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών (Αθήνα)

Μια (1) υποτροφία σε μεταπτυχιακά προγράμματα επιλογής του υποψηφίου.

Μια μακρόχρονη πορεία διαρκούς αναβάθμισης ανέδειξε το BCA σε έναν από τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς της Ελλάδας. Oι καθηγητές που διδάσκουν στο BCA είναι κορυφαίοι στον τομέα τους και κάτοχοι, στην πλειοψηφία τους, μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών Ph.D και Master's διεθνώς αναγνωρισμένων πανεπιστημίων των H.Π.A. και της Μεγάλης Βρετανίας. Ταυτόχρονα, αποτελούν επίλεκτα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα της χώρας.

Tα προγράμματα του BCA είναι franchised με βάση της αποκλειστικής του συνεργασίας με το London Metropolitan University, με αποτέλεσμα ο απόφοιτος του BCA να είναι και ταυτόχρονα απόφοιτος ενός εκ των μεγαλυτέρων και σταδιακά αναπτυσσόμενων Πανεπιστημίων της Μεγάλης Βρετανίας.

Oι υποψήφιοι μπορούν να επιλέξουν το μεταπτυχιακό πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει ανάμεσα στα κάτωθι:

  • Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων
  • Τμήμα Διοίκησης Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Μονάδων
  • Τμήμα Ναυτιλίας και Μεταφορών

Επίσης, πρέπει να είναι σε θέση να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και αποδεικτικά όταν τους ζητηθούν.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων 1 Σεπτεμβρίου 2017


Προσοχή: Στην υποτροφία δεν περιλαμβάνονται τα βιβλία και τα δικαιώματα εγγραφής στο συνεργαζόμενο πανεπιστήμιο ~600 ευρώ τον χρόνο.

Προκειμένου να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και αν υποβάλετε την υποψηφιότητά σας θα πρέπει να συμπληρώσετε καταλλήλως την προβλεπόμενη εδώ αίτηση στην Equal Society.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter