ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Μια υποτροφία επιλογής του υποψηφίου.

Η Δύναμη στην Εκπαίδευση! Το Ι.Ε.Κ ΔΕΛΤΑ παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να σπουδάσουν τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα της αγοράς εργασίας. 52 ειδικά επιλεγμένες ειδικότητες, προσφέρονται και οδηγούν τους απόφοιτους απευθείας στην αγορά για προσλήψεις. Το Γραφείο Σταδιοδρομίας που λειτουργεί πρωτοποριακά στο Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ από το 1996, φροντίζει για την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων.

Απευθείας συνεργασία με πλήθος εταιριών καθώς και συνεντεύξεις στις Ημέρες Καριέρας του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ εξασφαλίζουν θέσεις εργασίας για όλους τους αποφοίτους. Πάντα καινοτόμο το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, από το 2008 δημιούργησε το site ευρέσεως εργασίας www.iekdeltajobs.gr. Έγινε έτσι το πρώτο ΙΕΚ της χώρας που έδωσε τη δυνατότητα στους αποφοίτους του να έρχονται σε άμεση επαφή με τον επιχειρηματικό κόσμο, όσα χρόνια κι αν περάσουν από την αποφοίτηση.
Το αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα μετά από διετή φοίτηση και εξετάσεις Πιστοποίησης, εξασφαλίζει επαγγελματικά δικαιώματα ανάλογα με την ειδικότητα και αποτελεί προσόν για πρόσληψη σε θέσεις του δημόσιου τομέα. Λειτουργούν ειδικότητες σε επίκαιρους τομείς σπουδών: Μηχανολογία, Ηλεκτρολογία, Ηλεκτρονικά, Πληροφορική, Οικονομία & Διοίκηση, Επαγγέλματα Μόδας & Ομορφιάς, Εφαρμοσμένες Τέχνες, Ηχοληψία & Μουσική Τεχνολογία, Τομέας Κατασκευών, Τουριστικά Επαγγέλματα, Επαγγέλματα Υγείας & Κοινωνικών Υπηρεσιών, ΜΜΕ, Εκπαιδευτές Οδηγών. Για όσους το επιθυμούν δίνεται δυνατότητα συνέχισης των σπουδών για απόκτηση πανεπιστημιακού τίτλου Bachelor.

Διάρκεια σπουδών: 2 χρόνια

Πληροφορίες – Εγγραφές:
Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Αθήνας: Ιουλιανού 33 -35, 1ος και 2ος όροφος, τ: 210 8225983
Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Θεσ/νίκης: Ερμού 45, πλ. Αριστοτέλους, τ: 2310 226 318
Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων: Κωλέττη & Καπλάνη 5, τ: 26510 77472

Ιστοσελίδα http://www.delta-iek.gr/

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων: 1η Σεπτεμβρίου 2018

Προκειμένου να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για την παραπάνω υποτροφία, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε την αίτηση του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία» (πατήστε εδώ).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ