«Η παιδεΙα μοιΑζει με χρυσΟ στεφΑνι, γιατΙ και αξΙα μεγΑλη Εχει και ωφΕλεια πολΥ μεγΑλη προσφΕρει»                                                                         

 • Η ΔΡΑΣΗ

  Η Equal Society , σε συνεργασία με μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού προσφέρει τη δυνατότητα  υποτροφιών, για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές πλήρους φοίτησης.

  Read More
 • ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

  Βρείτε την υποτροφία που σας ενδιαφέρει, σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο, στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (δημόσια ή ιδιωτικά, εσωτερικού ή εξωτερικού) που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, "Σπουδάζω με Υποτροφία".

  Read More
 • ΑΙΤΗΣΗ

  Υποβάλλετε την αίτηση κοινωνικοοικονομικών και ακαδημαϊκών κριτηρίων στην ηλεκτρονική βάση της Equal Society. Κάθε εκαπιδευτικό ίδρυμα διαθέτει ξεχωριστό σύστημα αξιολόγησης.

  Read More

EQUAL SOCIETY – ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ

logo-equal-society

Ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Equal Society, στο πλαίσιο των δράσεών του για την προώθηση των ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση, υλοποιεί σε συνεργασία με μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία». Αντικείμενο της δράσης, είναι η παροχή δωρεάν υποτροφιών, πλήρους φοίτησης για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, σε νέους που αναζητούν το επόμενο ακαδημαϊκό τους βήμα.Τη δράση έχουν θέσει υπό την αιγίδα τους το Υπουργείο Παιδείας και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

ΝΕΑ

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΙΓΙΔΕΣ

logo paideias
idrima neolaias